Статия
Дегустация на шоколад
Дегустация на шоколад
Оставете блокчето само да се разтопи в устата ви,без да го дъвчете, за да усетите вкуса по-добре
Франция пази своите традиции за дегустация на вино, а Белгия пази тайната на финия шоколад. Също както качественото вино, шоколадът е съвкупност от специфични аромати, вкусове и есенции. Можете да откриете уникалните свойства на всеки шоколад, който опитате - всеки един е с изразена индивидуалност. Основните неща, които влияят на крайния продукт, са съчетанието на какаовите зърна, процентът на какаово съдържание, районът, от който са зърната, както и времето и начинът на изпичане и сушене на какаото. Всичко това в съвършена комбинация прави шоколада неустоимо изкушение. Следвайки стъпките на професионалната дегустация на шоколад ще можете да му се насладите пълноценно.
Има 10 основни правила за професионално дегустиране на шоколад. Оставете напрегнатото ежедневие и се отдайте на удоволствието, което ще ви донесат различните парченца шоколад.
Пълното съдържание е достъпно само за членове и абонати. Защо да се абонирам?
-
1. Спестявате
Нашите уникални, експертни и независими тестове ви спестяват време за проучване на пазара и пари от несполучливи покупки или неизгодни договори. Парите за абонамент могат да ви се изплатят още с първата покупка.
-
2. Ние ще ви предпазим
Ние ви информираме за рискове, клопки и опасни стоки на пазара и се борим за вашите потребителски права. Членовете ни могат да се възползват и от нашите специализирани юристи.
-
3. Имаме нужда от вас
Парите, които плащате отиват за финансиране на нашите тестове в независими лаборатории, а те са много скъпи. За да се запази абсолютна обективност ние не публикуваме търговски реклами. Приходите от абонамент са основният източник на финансиране за всички наши дейности.
Дарение
За да можем да доставяме още полезна информация и тестове имаме нужда от вашата подкрепа.
Дори най-дребната сума ще ни помогне да бъдем още по-полезни, защото заедно сме по-силни.
Дарете
Коментари ( 0 общо )
anonymous